0182-759235

✓ Snel en Goedkoop ✓ Bel direct 0182-759235

Met welke bedragen moet u rekening houden?

Bij Loodgieter Gouda zijn alle tarieven van te voren duidelijk: het uurtarief voor onze loodgieters in Gouda ligt op €77,07 excl. BTW per uur. Dit tarief is gebaseerd op adhoc werkzaamheden. Daarnaast moet u rekenen op kosten voor materialen en gebruikte apparatuur. Mocht de klus langer dan een uur duren, dan kunt u rekenen met een tarief per kwartier. In dit geval bedraagt dat €19,63 excl. BTW per kwartier.

Het eerste uur zal altijd in rekening worden gebracht. Immers, de loodgieter weet van te voren nooit hoe lang hij bezig is en wil graag uw klus goed afronden zonder haastwerk. Hij plant voor dat uur dan ook geen andere werkzaamheden in Gouda.

Hoe gaan wij om met onze reistijd?

We rekenen €29,95 excl. BTW voorrijkosten. Op deze manier maakt het voor de klant niet uit of we een kwartier onderweg zijn of een uur. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Ook voor spoedklussen

In onze planning houden wij altijd rekening met spoedopdrachten, zodat we altijd snel kunnen schakelen. De meeste klussen kunnen dezelfde dag nog worden uitgevoerd. Zonder daar extra toeslagen voor in rekening te brengen!

  • Goed bereikbaar via 0182-759235
  • Betaling per PIN of contant
  • Wij verhelpen 80% van alle storingen in Gouda
  • Bij spoed kunnen we binnen 30 minuten bij u zijn.

Iedere dag bereikbaar

We zijn telefonisch goed bereikbaar via: 0182-759235 U krijgt dan direct onze storingsdienst aan de lijn die u adequaat helpt met advies of het maken van een afspraak. Geef bij afspraken duidelijk uw locatie en tijdstip door waarop u onze loodgieters nodig heeft.

Onze loodgieters zijn dag en nacht onderweg
0182-759235